BONJOUR RESIDENCE, Mangalia, Ap. 4 camere

ID: #13253

230 000€
0 142
Click pe poza pentru a o mari

Descriere

Proprietatea propusa se adreseaza in special oamenilor de afaceri activi, care doresc sa beneficieze de confortul unei case dar si de avantajele conferite de o locuinta individuala securizata, amplasata la ultimul etaj al unui imobil nou, situat in zona centrala a orasului Mangalia, la doar 5 minute distanta de plaja.
Beneficiind de o compartimentare inteligenta si de suprafete generoase ale incaperilor proprietatea vine in intampinarea celor mai exigente asteptari.
Atat ca locuinta principala cat si ca locuinta de vacanta, acest penthouse complet finisat si amenajat cu materiale de cea mai buna calitate, reprezinta oaza de liniste in care te vei putea retrage pentru a sarbatori realizarile dupa o zi agitata dar si pentru a iti configura in liniste programul pentru zilele urmatoare.
Nu trebuie sa iti mai faci griji pentru locul de parcare. Acesta este amplasat la demisol iar accesul se face pe baza de telecomanda. Tot acolo dispui de doua incaperi (boxe), in care poti depozita tot ceea ce ai nevoie: biciclete, setul de roti de iarna, scule de bricolaj etc.
Luand liftul, vei ajunge in linistea locuintei tale pentru a te alatura familiei in livingul cu o suprafata de 43 mp inainte de a lua cina pe terasa de peste 50 mp.
Cele trei dormitoare iti confera initmitatea care iti este atat de necesara, avand posibilitatea sa le utilizezi in functie de necesitati si prioritati: camere de odihna si relaxare, sala de exercitii, birou etc.

Achizitionarea acestei proprietati reprezinta mai mult decat achizitia unei locuinte: este alegerea unui stil de viata care sa te reprezinte si totodata vei face o investitie pe termen lung, care iti va asigura recuperarea sumei in cazul in care vei dori sa te relochezi sau iti va asigura obtinerea unor venituri constante in urma inchirerii.

Daca bugetul iti permite, poti lua in calcul achizitia „la pachet” si cealalta proprietate situata pe acelasi palier, un apartament cu doua camere pe care il vei putea utiliza pentru cazarea musafirilor sau a personalului.

Downloadeaza informatiile proprietatii in format PDF

Simulare banca 1

verifica eligibilitatea

Avans: 35% (80 500 €) Rata: 754 € Cost credit: 321 427 €

Simulare banca 2

verifica eligibilitatea

Avans: 5% (11 500 €) Rata: 904 € Cost credit: 379 629 €

Simulare banca 3

verifica eligibilitatea

Avans: 15% (34 500 €) Rata: 1 297 € Cost credit: 293 753 €

Simulare banca 4

verifica eligibilitatea

Avans: 15% (34 500 €) Rata: 6 493 € Cost credit: 233 771 €

Ofertele prezentate sunt calculate pe baza informatiilor furnizate de banci si de alte institutii financiare. Datorita modului diferit de calcul al indicatorilor financiari, pot exista diferente in ceea ce priveste rezultatul calculului.

sunt interesat

Contacteaza-ne

Dupa expedierea acestui mesaj, compania Imobiliarix Expert S.R.L. va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Aveti dreptul de a va opune, de a solicita administratorului accesul la datele cu caracter personal proprii, de a corecta datele personale, de a le sterge, de a le porta sau de a impune alte restricții privind prelucrarea. Pentru mai multe informatii, consultati principiile privind principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal