Despre noi

Misiune

Suport profesionist pe tot fluxul contractual si asistenta in vederea accesarii unei finantari, in conditii de maxima transparenta si rapiditate.

Viziune

Servicii imobiliare integrate adresate cumparatorilor care isi doresc sa efectueze o achizitie imobiliara in conditii de siguranta si confort.

Valori

  • Transparenta
  • Integritate
  • Rapiditate
  • Profesionalism
  • Adaptabilitate

Zeci de locuinte vizualizate, sute de telefoane, drumuri de strabatut si totusi indecis in alegerea locuintei perfecte pentru tine?

Este destul de dificil pentru a face toate demersurile de unul singur, mai ales atunci cand exista o multime de factori importanti care iti influenteaza decizia de cumparare (pretul, locatia, utilitatile, suprafata si vechimea locuintei, resursele financiare, proximitatea fata de locul de munca si de scoala copiilor).

Pentru ca ne dorim ca tu sa faci cea mai buna investitie bazandu-te pe sfaturile specialistilor in domeniu, dar si pe surse financiare sigure, noi, Imobiliarix iti punem la dispozitie toate serviciile necesare pentru a-ti indeplini visul de a avea propria casa.

Ne propunem sa oferim clientilor, in special CUMPARATORILOR de imobile, un pachet standardizat de servicii complete de tip ONE STOP IMO SHOP, pornind de la identificarea proprietatii dorite, corelata cu capacitatea financiara a potentialilor cumparatori. IMOBILIARIX ofera acces la anumite discount-uri printr-o retea de parteneri comercianti care ofera produse si servicii pe care noii proprietari le pot accesa in vederea amenajarii/ modernizarii imobilului proaspat achizitionat.


SUPORT

Asistarea clientilor cumparatori pe intregul flux al unei achizitii imobiliare:

  • Identificarea nevoii de achizitie coroborata cu capacitatea financiara;
  • Identificarea si verificarea proprietatii potrivite/dorite;
  • Suport in vederea accesarii unei finantari adaptate nivelului si tipologiei veniturilor in conditii de maxima transparenta si rapiditate la costuri minime;
  • Acompaniere profesionista pe tot fluxul contractual;
  • Beneficii suplimentare in vederea amenajarii si/sau modernizarii proprietatii proaspat achizitionate in reteaua de comercianti parteneri care ofera o gama variata de produse si servicii la preturi preferentiale pentru utilizatorii inregistrati Imobiliarix.

IMOBILIARIX iti ofera mai mult decat optiunea de a-ti cauta o locuinta in functie de cateva filtre specifice. Aici ai avantajul de a fi consiliat la fiecare pas pe care il faci in drumul spre casa ta: de la identificarea imobilului dorit si verificarea acestuia in totalitate, pana la accesarea unei finantari optime si acompaniere profesionista pe tot parcursul fluxului contractual. In plus, ai discount-uri substantiale la partenerii nostri de profil pentru a-ti achizitiona toate lucrurile de care ai nevoie astfel incat atunci cand pasesti pragul locuintei alese sa te simti ca acasa.

Imobiliarix iti va raspunde tuturor intrebarilor pe care le ai atunci cand cauti o casa. Si nu numai, va fi alaturi de tine in fiecare etapa a acestui proces pana cand vei auzi soneria de la noua ta casa pentru a-ti primi prietenii.

Punem satisfactia clientilor pe primul plan si raspundem asteptarilor acestora din punct de vedere al costurilor, sigurantei si confortului.

Gata! Acum, esti la casa ta!

Gandeste-te la cum ti-ar placea sa arate bucataria, culoarea mobilei din dormitor si fii pregatit sa iti schimbi adresa din buletin cu noul domiciliu. Imobiliarix este alaturi de tine!