Cabinet Stomatologic complet utilat – Policlinica Stomatologica

ID: #13981

34 000€
Proprietate
Vanduta
0 1189
Click pe poza pentru a o mari

Descriere Imobil comercial

Îți prezentam un spatiu specializat pentru medicina dentară, localizat ultracentral in Constanta, la etajul 1 al recunoscutei Policlinici de Stomatologie situată pe Strada Dacia

Cabinetul stomatologic, funcțional și complet utilat, este ideal atât pentru medicii care doresc sa își mărească numărul de cabinete cât și pentru cei aflați la început de drum și cauta o soluție sa fie independenți.

Spațiul este disponibil oricând pentru achiziție, existând variante flexibile de plata care includ și închirierea cu drept de preempțiune cu posibilitatea scăderii unei părți a contravalorii chirei achitate din prețul final.

Downloadeaza informatiile proprietatii in format PDF

  • Oras: Constanta
  • Zona: Centru
  • Adresa: Strada Daciei 3
  • Numarul de incaperi: 1

Simulare banca 1

verifica eligibilitatea

Avans: 35% (11 900 €) Rata: 111 € Cost credit: 47 524 €

Simulare banca 2

verifica eligibilitatea

Avans: 5% (1 700 €) Rata: 133 € Cost credit: 56 156 €

Simulare banca 3

verifica eligibilitatea

Avans: 15% (5 100 €) Rata: 191 € Cost credit: 43 449 €

Simulare banca 4

verifica eligibilitatea

Avans: 15% (5 100 €) Rata: 959 € Cost credit: 34 564 €

Ofertele prezentate sunt calculate pe baza informatiilor furnizate de banci si de alte institutii financiare. Datorita modului diferit de calcul al indicatorilor financiari, pot exista diferente in ceea ce priveste rezultatul calculului.

sunt interesat

Contacteaza-ne

Dupa expedierea acestui mesaj, compania Imobiliarix Expert S.R.L. va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Aveti dreptul de a va opune, de a solicita administratorului accesul la datele cu caracter personal proprii, de a corecta datele personale, de a le sterge, de a le porta sau de a impune alte restricții privind prelucrarea. Pentru mai multe informatii, consultati principiile privind principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal