Constanta, Str. Garofitei, Ap. 2 cam., Decomandat, Parter

ID: #14123

79 900€
Proprietate
Vanduta
0 321
Click pe poza pentru a o mari

Descriere Apartament

Te invitam sa parcurgi turul virtual 360º al unei proprietati recent renovate integral si pregatita sa le ofere viitorilor proprietari tot confortul necesar unui trai activ in centrul geografic al orasului Constanta.

Situata intre Casa de Cultura si Kaufland ICIL, proprietatea are acces facil, in doar cateva minute de mers pe jos, catre unitati de invatamant (Liceul Ovidius, Scoala Ion Jalea – ex. Scoala nr. 24, Universitatea Andrei Saguna), hypermarketuri (Kaufland, Lidl), supermarketuri (PROFI, Mega Image), unitati medico-sanitare (Policlinica 2, Spitalul de boli infectioase, Clinica Heka, Synevo) Gara Constanta, Casa de cultura si multe altele.

In renovarea apartamentului s-a urmarit implementarea unui design modern care sa imbine utilul, confortul si eleganta, toate aceste fiind acompaniate de utilizarea unor materiale de inalta calitate.

Imobilul este situat la parter, cu vederea catre o gradinita inverzita, care asigura racoarea pe timpul verii.

Imobilul are o bucatarie spatioasa complet utilata, un dormitor calduros si confortabil, un living spatios si luminos, precum si doua bai amenajate in stil mediteranean. Baia principală este prevazuta cu geam de aerisire catre exterior si este echipata cu dus, bideu, chiuveta si vas toaleta, iar pentru a fructifica nevoia de spatiu, in wc-ul de serviciu a fost instalata masina de spalat rufe.

Proprietatea se preda complet mobilata si utilata, asa cum a fost prezentat mai sus, aspect ce o recomanda celor interesati sa achitioneze un apartament „la cheie”, fara a mai fi necesar sa faca niciun alt efort financiar sau de alta natura.

Totodata, apartamentul este prevazut cu centrala proprie conectata la reteaua de distributie gaze, asigurandu-se atat confortul, cat si costul redus in exploatare.

Mobila a fost executata la comanda, pentru a fructifica fiecare spatiu disponibil. Atat mobila, cat si aparatura electronica sunt noi si sunt in garantie.

Pentru a asigura depozitarea anvelopelor de iarna si a bicicletelor, este disponibila o boxa situata la subsolul blocului (nu este prevazuta in acte).

Se acceptă plata si prin credit bancar, pretul fiind usor negociabil.

ID Proprietate: #14123

Downloadeaza informatiile proprietatii in format PDF

 • Oras: Constanta
 • Zona: Icil
 • Adresa: Strada Garofitei, Constanta
 • Confort: confort I
 • Compartimentare: Decomandat
 • Lift: Nu
 • Numarul de incaperi: 2
 • Numarul de dormitoare: 1
 • Numarul de bucatarii: 1
 • Numarul de bai: 2
 • Numar niveluri: 4
 • Izolatie imobil: Exterior
 • Sistem de incalzire: Centrala
 • Suprafata utila: 51.56
 • Suprafata utila totala: 51.56

Simulare banca 1

verifica eligibilitatea

Avans: 35% (27 965 €) Rata: 262 € Cost credit: 111 667 €

Simulare banca 2

verifica eligibilitatea

Avans: 5% (3 995 €) Rata: 314 € Cost credit: 131 908 €

Simulare banca 3

verifica eligibilitatea

Avans: 15% (11 985 €) Rata: 450 € Cost credit: 102 066 €

Simulare banca 4

verifica eligibilitatea

Avans: 15% (11 985 €) Rata: 2 255 € Cost credit: 81 215 €

Ofertele prezentate sunt calculate pe baza informatiilor furnizate de banci si de alte institutii financiare. Datorita modului diferit de calcul al indicatorilor financiari, pot exista diferente in ceea ce priveste rezultatul calculului.

sunt interesat

Contacteaza-ne

Dupa expedierea acestui mesaj, compania Imobiliarix Expert S.R.L. va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Aveti dreptul de a va opune, de a solicita administratorului accesul la datele cu caracter personal proprii, de a corecta datele personale, de a le sterge, de a le porta sau de a impune alte restricții privind prelucrarea. Pentru mai multe informatii, consultati principiile privind principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal