Penthouse duplex Hard Rock Cafe Style Tomis Plus Constanta

ID: #16185

259 900€
0 139
Click pe poza pentru a o mari

Descriere

Pentru cei care sunt in cautarea unei proprietati care sa ofere confortul dat de compartimentarea si spatiile generoase pe care le ofera o casa, dar si comoditatea de a locui la bloc, aceasta locuinta tip penthouse este alegerea ideala.

Penthouse-ul este situat la etajele 7 si 8 ale unui imobil localizat in cartierul Tomis Plus si beneficiaza de o vedere splendida catre Lacul Siutghiol si catre statiunea Mamaia.

La primul etaj sunt dispuse zona de zi, bucataria cu spațiu de dinning, o baie de serviciu si un balcon tip veranda. La etajul superior se regasesc doua dormitoare deservite de grupuri sanitare individuale, acompaniate de dressing, birou si balcon.
Viitorului proprietar ii revine placerea de a amenaja conform propriilor asteptari, o a treia incapere, care in prezent este utilizata ca spatiu pentru trainning.
Proprietatea se preda mobilata si complet utilata, asa cum reiese din turul virtual, exceptand cateva bunuri și accesorii ale actualului proprietar.
Tematica zonei de zi reflecta o personalitate puternica, spatiile fiind decorate cu elemente intalnite in locatiile Hard Rock Cafe. In amenajarea proprietatii s-au utilizat piese si obiecte de colectie precum si electronice și electrocasnice de inalta calitate, achizitionate de la producatori consacrati in segment, aspect ce va asigura si asupra oportunitatii de a investi in siguranta cumparand acest penthouse.
Locuinta se adreseaza atat oamenilor de afaceri de succes, cat si celor impliniti in cariera profesionala, reprezentad locatia perfecta in care se pot retrage zilnic, pentru odihna sau petrecerea timpului liber, intr-o locatie care sa raspunda si celor mai exigente asteptari, reprezentând in acelasi timp o incununare a efortului depus si o confirmare a statutului.
Toate aceste sunt completate de un loc de parcare situat in garajul imobilului, accesul realizanduse controlat, pe baza de telecomanda.

Downloadeaza informatiile proprietatii in format PDF

Simulare banca 1

verifica eligibilitatea

Avans: 15% (0 €) Rata: 0 € Cost credit: 29 €

Simulare banca 2

verifica eligibilitatea

Avans: 5% (0 €) Rata: 0 € Cost credit: 43 €

Simulare banca 3

verifica eligibilitatea

Avans: 15% (0 €) Rata: 0 € Cost credit: 8 €

Simulare banca 4

verifica eligibilitatea

Avans: 35% (0 €) Rata: 0 € Cost credit: 10 €

Ofertele prezentate sunt calculate pe baza informatiilor furnizate de banci si de alte institutii financiare. Datorita modului diferit de calcul al indicatorilor financiari, pot exista diferente in ceea ce priveste rezultatul calculului.

sunt interesat

Contacteaza-ne

Dupa expedierea acestui mesaj, compania Imobiliarix Expert S.R.L. va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Aveti dreptul de a va opune, de a solicita administratorului accesul la datele cu caracter personal proprii, de a corecta datele personale, de a le sterge, de a le porta sau de a impune alte restricții privind prelucrarea. Pentru mai multe informatii, consultati principiile privind principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal