Spatiu-comercial-birouri-bd-mamaia

ID: #16693

550€
0 113
Click pe poza pentru a o mari

Descriere

Va prezentam spre închiriere un spațiu de birouri stradal, compus din doua încăperi în suprafață de 30 mp respectiv 15 mp, deservite de grup sanitar individual în exterior.
Acestea sunt amplasate la parterul unui imobil localizat pe Bulevardul Mamaia, exact la intersecția cu Str. Decebal.
Ambele încăperi au posibilitatea de acces direct din exterior (de la trotuar) dar și din interior prin intermediul unui hol comun.

Spatiul se pretează atât activităților de prestări servicii, consultanta dar și vânzare en-detail datorită suprafetelor vitrate din pardoseala și pana la înălțimea tavanului.

Chiria lunară este în valoare de 550 EUR, preț în care SUNT INCLUSE UTILITATILE: energie electrică, apă, încălzire, administrare spații comune, etc (toate)
Totodată, încăperile se pot închiria și individual, chiria lunară fiind:
Birou 15 mp: 200 eur + utilități
Birou 30 mp: 350 eur + utilități
Ambele încăperi sunt prevăzute cu contoare pasante pentru dimensionarea consumului individual de energie electrică. Încălzirea termică este asigurată de o centrală pe gaz care deservește întregul imobil.

Downloadeaza informatiile proprietatii in format PDF

Contacteaza-ne

Dupa expedierea acestui mesaj, compania Imobiliarix Expert S.R.L. va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Aveti dreptul de a va opune, de a solicita administratorului accesul la datele cu caracter personal proprii, de a corecta datele personale, de a le sterge, de a le porta sau de a impune alte restricții privind prelucrarea. Pentru mai multe informatii, consultati principiile privind principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal