Tur360º max. 25%

In perioada de distantare fizica pe care o traversam impreuna, tur360º reprezinta mai mult ca oricand, cel mai potrivit instrument care le permite potentialilor clienti sa experimenteze sentimentul de a se afla in locatia ta.

Tur360° ofera potentialilor clienti o experienta imersiva fiind realizat dintr-o succesiune de panorame sferice interactive, conectate intre ele, pe care utilizatorul le poate accesa atat prin intermediul dispozitivelor mobile (telefon/tableta) cat si al celor fixe (laptop/desktop), fiind totodata compatibile cu dispozitive VR.

Turul virtual poate fi gazduit pe o larga varietate de platforme: Google Maps, StreetView, imobiliare.ro, tour360.ro, imobiliarix.ro, tur360.ro, round.me, iar panoramele sferice individuale pot fi publicate pe Facebook.

Oferta Imobiliarix

In calitate de fotograf de incredere Street View publicam continut de inalta calitate utilizand tehnologia StreetView.
Algoritmul de indexare al celui mai popular motor de cautare, Google Search, prioritizeaza continutul original 360º afisandu-l in primele rezultate. Proprietatea ta, beneficiaza astfel de cresterea vizibilitatii.
Pentru ca prezenta proprietatii sau a afacerii tale pe retelele de socializare este vitala, iti punem la dispozitie continut media 360º, pe care ai posibilitatea sa il publici in fluxul paginii tale de pe Facebook, postarile tale iesind astfel in evidenta.
360º pentru booking / streetview / google maps / facebook / site-uri proprii:

79 EUR / apartament 2 camere

99 EUR / apartament 3 camere+

149 – 399 EUR / pensiune

360º pentru imobiliare.ro / imobiliarix.ro/ facebook:

59 EUR / apartament 2 camere

79 EUR / apartament 3 camere+

129 -299 EUR / casa, vila

Tur360º

Contacteaza-ne